17. 06. 2012 ora 2. 30 am

Sunt in club.
Cat de plictisit poate fi un om ca sa scrie pe blog din club?
Nu-i plictiseala, de fapt ma simt bine, flirtez cu cateva fete, ascult basii puternici care parca i-ti scot inima din piept si ti-o lasa prada ritmurilor raslete melodice.
Inghesuiala puternica. Stau la bar. I-mi dau seama ca in stanga
si in dreapta mea e o distanta de un metru. I-mi vine sa rad din toata inima mea. Cine stie ce mare bastan m-or mai fi considerand si copii astia...
A trecut deja o ora cred si spatiul meu, atat de pretios si convenabil, a fost corupt deja. Adevarul e, ca am apucat sa beau cateva beri si astfel am reusit sa fiu mai de-a casei, mai in trend, mai maleabil cred. Numai ca langa mine, la un momentdat s-a pus un alt bastan pe cre-l urasc. Bea Corona si fumeaaza Kent, atat de trist si in plus e imbracat si intr-un sacou alb, care i-mi distruge tot spectrul meu luminos. Ma gandesc, daca tot esti asa de suparat, ce dracu cauti aici? Dilema se rezolva usor. Vine prietena-sa, ii zice ceva si incearca sa-l pupe. Acesta se trage nervos cu un aer frustrat mai luand o gura de bere. Ea pleaca. El mai sta vre-o zece minute contempland si pleaca cu un aer mandru, lasandu-si jumatate din berea cu lamaie nebauta, eliberandu-mi pretiosul meu spatiu.
I-mi ridic nasul din telefon si observ pe cea mai frumoasa tipa din zona, cum ma priveste zambind ridicand pe urma privirea pe animatoarea ce danseaza pe bar. O fata foarte senzuala, naturala care cu siguranta e impreuna cu sora ei putin mai inalta si diametral opusa acesteia, serioasa si retrasa pe care recunosc ca am observa-to prima data dar care din pacate e data la o parte de sora ei mult mai infingareata care si-a luat locul pe podium, in fata la bar. Ma simt atragator, chiar foarte atragator. Pana si animatoarea, caruia recunosc lipsit de barbatie, ca ma chinui sa-i observ trasaturile fetei si nu a feselor care intradevar sunt atat de... I-mi arunca o privire ce ma socheaza. I-mi dau seama ca femeile, fetele confunda atat de des puterile si au o nevoie atat de mare de ceva ce sa vina din exteriorul lor si care sa le faca marete. In schimb, barbati respectiv baieti devin atat de infernali cand sunt placuti. Nu-i suport, mi se pare total necaracteristic cand vad un barbat indragostit, parca vad o carpa de sters pe jos si am dorinta certa de a oferi pumni, caruia recunosc, greu ma pot abtine. Si cand ma gandesc, cati pumni am meritat eu... Dar nu mai asa invata omul, pe pielea lui.
Mama ce filosof am devenit iarasi! Si sunt in club. Am venit aici la agatat nu la filosofat.
Ii fac semn barmanului, inca o bere, a sasea, a saptea habar nu am. Acesta i-mi pune si un shot din partea casei facandu-mi semnul de ok.


13 comentarii:

  1. :)))))
    Fain scris.
    Cum cu tine imi permit sa vorbesc absolut sincer, trebuie sa recunosc ca, atata timp cat nu esti in culpa amoroasa, cand te uiti la indragostiti vezi niste idioti. Niste priviri natange si tampe, un nas impins in fatza cu jumatate de metru, care abia asteapta sa i se puna belciugul etc. Sunt... caraghiosi asa, daca ii privesti la rece.
    Senzatia mea, per ansamblu, e ca nici barbatii, nici femeile nu mai stiu ce vor. Daca macar ar afla ce vor, ar mai fi sanse sa-si implineasca visul. Dar unul care n-are bani e suparat ca n-are. Daca are, se supara din alte motive. Fetele, pana nu au un iubit, cauta unul. Oricare, numai sa fie. Dupa ce-l au, nu mai e bun, vor unul mai bogat. Probabil societatea i-a impins intr-o goana continua, fara rost, din care, daca se opresc pentru... analiza, nu mai gasesc nimic. Nici macar pe ei insisi nu se mai gasesc. Pentru ca odata cu telul si-au pierdut si identitatea.
    Duminica frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi frumos de urare, pana acum asa se arata :)
    "daca se opresc pentru... analiza, nu mai gasesc nimic" ce analiza Claudia, ca nici nu mai stiu decand nu am intalnit un tanar care sa judece lucrurile din propriul sau mod de a fi. Azi totul e influentea si naucire. Cu cat esti mai naucit, cu atat mai bine; cu cat esti mai naucitor si mai bine. Trebuie doar sa iei una din pozitii. Discernamant? Ha! Azi? Normalitate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai ce spuneam! Of! :)) Nu doar ca par sa aiba creierul spalat, daca nu e suficient de gol parca ar cersi sa le fie spalat si sa le fie inoculate idei din afara. Orice, numai sa nu trebuiasca sa gandeasca ei. Mi se pare dureros sa nu mai intalnim, decat rar, oameni. E adevarat ca se lucreaza din greu la asta, prin media, sa spunem, insa cata vreme ai, vorba ta, discernamant, nu inghiti orice, fara sa clipesti. Iti selectezi modelele din alta sfera decat cea a parasutelor feminine sau masculine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si totusi nu e vina lor. E vina unui sistem, as putea spune fara ezitare, mondial, prost. La care am aderat, fara a sovai uitand categoric de tot ce avem noi, ca popor, bun.
    Si iata rezultatul inevitabilei globalizari.
    In aceste timpuri traim si trebuie sa ne adaptam, vrem nu vrem. Daca vrem sa traim "bine" si sa le numim "awesome"

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarul e ca mai bine aderi cu convingere, fara a sovai, decat cu strangere de inima. Pentru ca strangerea de inima iti va provoca ulterior insomnii si mustrari de constiinta, si e mai bine sa traiesti fara asa ceva. Mai... simplu. Mai direct. Cred ca asta e, totusi, calea simpla. Calea usoara. Daca indraznesti sa te disociezi de ea, vei avea de suferit cat timp traiesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Extrem de adevarat! Extrem de adevarat...
    Inseamna ca totu-i bine atunci :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai ca ajung si eu tarziu, ca de obicei :)
    chestia cu spalarea creierelor si cu sistemele defecte, nu e decat o strategie. cu cat gandesc mai putin, cu atat mai bine. vor fi mai usor de manevrat. toata intoxicarea asta inutila, abundenta de chestii care nu dezvolta intelectul, care nu ajuta individul sa discearna, e in favoarea unora. nu, sa nu ma acuzati de paranoia, ca vad cine stie ce comploturi, pentru ca nu e asa. dar cand vad copii de 15 ani care nu au citit nici macar o carte in viata lor, internetul il folosesc doar pentru jocuri, pentru nimic altceva si caruia daca ii spui ca se va muta pe Luna pentru ca nu mai e loc pe Pamant, te crede si chiar i se pare ceva normal pentru ca e complet rupt de realitate.
    ok, poate exemplul meu nu e cel mai potrivit, dar voi intelegeti ca suteti isteti :).
    e mult mai usor sa conduci o natiune de idioti decat o duzina de oameni cu creier.

    RăspundețiȘtergere
  8. Credeam ca te-ai maniat Tina... :))
    Mi-ar fi placut sa pot zice ca esti paranoica, dar din pacate nu pot. Asa stau lucrurile. Ce-i de facut? Educatie? Cine s-o dea? Eu zic ca lucrurile o sa se rezolve de la sine. Totusi sunt foarte multi tineri si rasariti care vin din urma. Eu zic ca doar trebuiesc feriti de babalacii comunisti, monstrii care inca ne urmaresc. Si in aceiasi masura feriti si de abundentul val capitalist al societatii de consum. Na... Acuma da de da :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate nu sunt asa multi cei care vin din spate, iar ei o sa plece undeva unde li se va plati munca chiar daca vor fi transformati intr-un soi de roboti.
      o sa zici ca vad totul in negru si ca trebuie sa fiu mai optimista :), dar nu pot sa fiu optimista si realista in acelasi timp. Adi, nu e nevoie sa le vare cineva in cap ce e bine si ce rau. nu mai sunt in epoca comunista sa nu aiba acces la informatie. in ziua de azi numai daca nu vrei, nu te informezi. problema principala e lipsa crasa de interes si o scara valorica total rasturnata. pentru a educa un tanar trebuie ca si el sa vrea, sa fie interesat, sa aiba bunavointa. si astea lipsesc in marea majoritate a cazurilor. un om nu dse formeaza numai prin educatia pe care o primeste de la altii, ci si prin autoeducatie. nu trebuie sa astepte totul de la altii. daca vrei, dar nu ai cu cine, faci singur. in privinta educatiei inca merge :)

      Ștergere
    2. Trebuie sa fii optimista si realista in acelasi timp. Lucrurile numai asa se pot rezolva oriunde si oricand. Asta ne lipseste! Toti dam cu biciul, toti suntem nemultumiti. Lipsiti de tragere de inima, lipsiti de scanteia binelui. Asta ne infraneaza si pe noi(si degeaba zici, inca suntem fara identitate, o amestecatura intre doua chestii diametral opuse: comunism si capitalism)si si pe ei, rezultat al propriilor noastre frustrari pe care binentieles nici nu ne trece prin gand sa ni le vedem.
      Sper sa nu te superi Tina, dar exact asa vad eu treburile.

      Ștergere
    3. :) nu vad de ce ar trebui sa ma supar. eu sunt pentru dreptul fiecaruia de a gandi liber si de a se exprima liber. si in plus nu vad ce ar trebui sa ma supere din cuvintele tale.
      sa inteleg ca tu cauti un fel de identitate nationala? la asta te referi cand spui "inca suntem fara identitate, o amestecatura intre doua chestii diametral opuse: comunism si capitalism"?

      Ștergere
    4. Nu caut nimic Tina. M-am referit la identitatea ideologica.

      Ștergere
  9. A fost impropriu spus "cauti" iar identitatea mea nationala se referea exact la ideologie. e adevarat ca pe scara prea larga, ceea ce e aproape imposibil de gasit.

    RăspundețiȘtergere