Morning in London

Mi-am facut un expreso perfect. Toata lumea doarme... Am iesit in fata casei pe un scaun asezat frumos acolo. Sunt inundat de aburii si aroma puternica a cafelei, ca sa nu mai vorbesc de racoarea si mirosul tomnatec si de razele puternice de soare ce s-au tintuit pe casele din caramida, atat de intretinute, asezate cu gust, intr-un spectacol, pe care nu neaparat, trebuie sa fii strain ca sa-l poti observa. Prima dimineata aici. As putea spune perfecta. Intre timp s-a trezit nepotul punand pe desene, care se aud de-afara. Exact ceea ce trebuia pentru ca totul sa fie perfect. Se simte viata, se simte libertatea, se simte binele. Aici si pretutindeni. Am ajuns ieri, avand pe avion compania unei superbe domnisoare romanca, Bianca pe nume, mutata in Londra de un an si ceva si care mi-am putut da seama ca era mai emotionata ca mine, la a patra calatorie, spre Londra. Companie ce a continuat si pe autobus, ajutat find de aceasta, sa gasesc drumul spre locul unde trebuia sa merg, scutin-do pe sora-mea de efortul de a veni dupa mine pana la aeroport, ea trebuind sa-si duca feciorul la scoala exact in timpul in care am ajuns eu. Am coborat cu extrem de draguta fata in aceeasi statie, eu asteptand-o pe sora-mea, care intre timp se elibera-se, iar ea pe prietenu-so sa vina dupa noi. Ma asteptam sa am niste morcovi imensi, dar mai mare mi-a fost surpriza sa vad ca nu-i asa de loc. Am avut si ocazia sa-mi experimentez engleza mea ioniliesciana si mi-am dat seama ca ma descurc.O gramada de lume aici, aseara au fost prieteni de-ai lui sora-mea aici, s-au facut gratare in fata casei. Asta asa ca sa nu uit ca sunt roman. :) Imi place si asa o sa ramana :)

6 comentarii:

  1. Asa, deci nu esti printre straini, ci ai plecat la ai tai. La niste ai tai care nu-s urmariti de aceleasi angoase care ne innebunesc pe noi. Daca prima impresie a fost pozitiva, sper ca si urmarea sa fie plina de surprize placute! Ti-o doresc din toata inima!
    PS: sa nu uit. Norocosule! Langa Bianca... deh... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Claudia :)
    Da are niste ochi... Da pacat ca are prieten :)
    Sau o avut??? Ma mai gandesc :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Never say never, ca s-o dau si eu pe englezeste acum! Cine stie cum v-o fi norocul? :)
    Vezi sa-ti fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))) vad ca ai inceput bine. Bianca, hai?:)) bravo tie! ma bucur ca primele impresii sunt bune. mult noroc si ... asteptam vesti.

    RăspundețiȘtergere