Where do you go nobody knows

In dimineata asta nustiu de ce m-am trezit pe ritmurile celor de la Coldpley in cap. Mai exact cu "God put a smile up on yor face" care incep cu "Where do you go nobody knows". O piesa ce reflrcta putin nonsens, nonsens al omenirii,al lumii asteia nebune de care eu ma agat cumva, nereusind nicicum sa ma atasez mai mult de ea. Asa ca pornesc spre statia de autobus fredonand in minte, where do you go nobody knows... where do you go nobody knows... Si dai si dai... Singur in statie, ca niciodata... Vine autobusul. Fac semn. Opreste.Ma urc, arat cardul de calatorie la cititorul de langa soferul vesnic inchis in cusca lui, de parca-ar fi un criminal in serie, inconjurat cu geam securizat, rupt parca de ceilalti si trec mai departe, grabit cumva, fredonand in minte acelasi refren. Mi s-a parut ca soferul a zis ceva. Ma intorc si intreb: sorry, you say samthing? La care acesta raspunde: Yes! where do you go? Eu confuz, neasteptandu-ma la astfel de intrebare, deja intrat intr-o oarecare monotonie a calatoriei, raspund gandindu-ma, O2 Center si merg mai departe cautandu-mi loc. In dimineata asta ma simt ca in romanele lui Kafka...

10 comentarii:

  1. Cauti sensul? Si rostul, Adi? Si ce te faci daca dupa un timp, obosit de cautare, realizezi ca sensul nu exista?
    Of. Nu vreau sa te descurajez. Insa Satre zicea ca povestea unei vieti, oricare ar fi aceasta, este povestea unui esec... Tind sa il cred atunci cand vine vorba de persoane cu macar putin creier. Ceilalti sunt fericiti si stiu incotro s-o ia, fara emotii. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma faci sa rad Claudia. Eu nu mai caut nimic demult. Si nu pt ca n-are rost s-au sens, ci pt ca pur si simplu nu mai am nevoie de nici un fel de efort pt a sti ceva. E doar o stare de fapt, aparuta la un moment dat, pe care nu am m-ai intalnit-o, doar am citit-o(peundeva, recunosc, placuta)Imbatranesc... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. deci mai traiesti? Wow! :)) ma bucur sa te mai citesc. Imbatranesti? Nu, dragule, devi mai intzelept :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imbatranesti? Tu? He-he, sa vezi cand ajungi la varsta mea! :)) Se pare ca amandoi ne-am regasit in cuvintele unor piese, aparute din senin in memorie, de curand.
    Cum iti e? Te-ai obisnuit cu UK? Iti place?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poi la urma urmei trebuie sa o fac si pe asta... imbatranirea e frumoasa.
      Zici ca aici m-am nascut. Ti-am zis eu ca ma acomodez repede. Is tata' lor deja :))

      Ștergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=8X0xzjd7jV0

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=QzmMB8dTwGs

    RăspundețiȘtergere
  7. Mersi mult maskirovka :) Nick Cave,este solistul meu preferat in ceea ce priveste dragostea. m-ai cam nimerit :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc frumos Cristina :) Adevarul e ca nu am mai scris nimic pe blog cred ca de un an. Chiar ma gandeam sa intru inapoi in acest business. Sa vedem acuma... sper sa-mi treaca lenea :))

    RăspundețiȘtergere