Dragoste masurata cu aparatul


Tocmai cred ca am scapat de umbra fostei mele prietene! Nu o spun cu siguranta pentru ca niciodata nu poti fi sigur de asa ceva... Dar oricum! Ea imi este colega.
Astazi la serviciu a venit doctorita sa ne faca vizitele medicale, improvizand un cabinet medical in birourile noastre. La sefu' in birou exista o canapea unde am fost pusi pe spate de ni s-a facut ekg-ul dupa care ni s-a luat tensiunea si pulsul. Inainte de a fi si eu pus pe "masa de operatie" am avut un schimb de priviri cu Roxi fosta mea prietena. Doctorita, o femeie foarte simpatica dupa ce mi-a facut ekg-ul mi-a pus aparatul ce masoara tensiunea pe mana pornindu-l dupa care s-a intors scriind ceva pe o fisa plictisita apoi s-a intors la loc sa citeasca valuorile. A sarit ca arsa:
-Ce-i cu tine baiete!?
-Ce-i cu pulsul asta?!
Era anormal.
-Din cauza fumatului ca te simt, cat minune fumezi?
-Mult.
Zic eu
-Hai ca-l mai luam odata da linisteste-te
-Ok
... ... ...
-Mai mare! Ce-i cu tine? Inca odata da de data asta te linistesti imi spuse ea calm prinzandu-ma de mana in timp ce Roxi statea pe holul biroului iar usa de la birou era deschisa larg
-Cred ca sunt indragostit... Raspund eu in stupoarea mea, larg la gura cum sunt eu de obicei nedandu-mi seama ce o sa urmeze:
-Si ce te-a parasit?
-Da.
Saraca doctorita nu stia ca despre colega mea care statea la 2 metri de noi, e vorba si a inceput hotarata si de neoprit:
-Nu-i bai, daca ea nu te-a dorit nici tu sa n-o mai doresti si sa-ti gasesti pe cineva care te merita findca tu ai dorito si ai iubito ca se vede pe tine, iar ea a fost o proasta(nu stiam cum sa o fac sa taca, parca eram paralizat) e mai usor sa fii iubit decat sa iubesti si sa nu-ti para rau deloc!
-Vedeti ca daca a pus o femeie mana pe mine mi-am mai revenit, am incercat sa schimb eu vorba, acum e bun pulsul?
-Da e mai bun imi spuse uitandumi-se in ochi plina de admiratie, si sa stii ca nu e un lucru rau ce ti s-a intamplat!
Am iesit din birou cu o senzatie de nedescris un fel de bucurie prosteasca un soi de neastampar, de sfidare, de autosfidare si nu stiu daca a fost bine s-au rau?
Toate lucrurile se intimpla asa cum trebuie sa se intimple!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu