Dulcea si frumoasa mea tara 1

Incepand de acum si pana cand ma voi satura o sa prezint ceea ce cred eu ca e mai valoros la poporul nostru findca m-am saturat sa tot aud cum ne batjocorim noi pe noi, cum suntem vesnic nemultumiti, cum ne facem reclama negativa tarii in care ne-am nascut si traim

Incep cu Tudor Gheorghe










Sa mai si traim

O noua zi


O noua zi! Azi liniste si pace, totul se indreapta spre bine pentru ca asa trebuie, asa este normal! Nu ma mai supara nimic si parca pentru prima data in viata vad ca toate lucrurile o iau pe fgasul lor normal.

M-am lasat de fumat!!!!


Asa pur si simplu eram acasa la bunul meu prieten Beby si mi-am dat seama ca pe la ameaza la ora 2 mai aveam doua tigari intr-un pachet cumparat dimineata. Era mult prea mult am ajuns la doua pachete pe zi si fara sa am vre-o revelatie s-au chestii din astea cum am mai avut eu, am zis ca nu o sa mai fumez pur si simplu fara ambitii, fara nervi, fara regrete si iata-ma la doua zile in care m-am enervat, m-am certat cu prietena, am baut cu prietenii, am baut cafea fara sa simt nevoia de tigara...
Ma laud din nou dar de data asta am cu ce!

Poza cu mine cand fumam:



Ce urat eram cu tigara intre degete!

Sa revenim la sentimente mai bune

Help myself


M-am saturat de principii prostesti, m-am saturat de oameni, m-am saturat de tot ce inseamna respect, dragoste, prietenie din nou ca un adolescent ce refuza sa se maturizeze si se vede numai pe el intr-o lume nebuna! Daca as putea as da foc la tot si la toate sa vad cum arde nenorocirea!
M-am saturat de oameni care cred ca le stiu pe toate si incearca sa te repare findca tu esti prea copil pentru a intelege lucrurile!
Da sunt frustrat si am tot dreptul sa fiu asa pentru ca nu mai suport sa fiu luat de fraier pana si de cei mai apropiati!
M-am saturat de atata slabiciune!


Eu, din nou, altul si acelasi

Astazi am iesit la o cafea cu cea mai frumoasa persoana de pe lumea asta. Nu pot sa-mi dau seama cum am reusit, eu adrian gabor cel mai neandemanatic om de pe fata pamantului atunci cand e vorba de femei, sa ies cu cea mai frumoasa dintre ele?! Nu pot sa-mi dau seama de unde poate izvora atata perfectiune: treci prin enorm de multe greutati si iti pastrezi mintea si spiritul intact, muncesti pe rupte ca sa-ti mentii bunastarea familiei, lupti pentru cariera, esti mama exemplu a unei fetite de 7 ani, iti faci timp pentru prieteni si rude, iti faci timp pentru tine, ai o sinceritate debordanta, un zambet extraordinar si pe langa toate astea un corp incontestabil de manechin.De o asemenea persoana nu ai voie sa te indragostesti trebuie sa o iubesti pur si simplu...
Poate ca suna a soi de declaratie de dragoste facuta de un indragostit ce nu vede decat partea buna a lucrurilor dar o spun cu mana pe inima, mai sincer ca niciodata ca nu este asa, ce am spus este adevar!
Si cum as putea sa nu ma laud la toata lumea ca am intalnit asa ceva?!

Dragoste masurata cu aparatul


Tocmai cred ca am scapat de umbra fostei mele prietene! Nu o spun cu siguranta pentru ca niciodata nu poti fi sigur de asa ceva... Dar oricum! Ea imi este colega.
Astazi la serviciu a venit doctorita sa ne faca vizitele medicale, improvizand un cabinet medical in birourile noastre. La sefu' in birou exista o canapea unde am fost pusi pe spate de ni s-a facut ekg-ul dupa care ni s-a luat tensiunea si pulsul. Inainte de a fi si eu pus pe "masa de operatie" am avut un schimb de priviri cu Roxi fosta mea prietena. Doctorita, o femeie foarte simpatica dupa ce mi-a facut ekg-ul mi-a pus aparatul ce masoara tensiunea pe mana pornindu-l dupa care s-a intors scriind ceva pe o fisa plictisita apoi s-a intors la loc sa citeasca valuorile. A sarit ca arsa:
-Ce-i cu tine baiete!?
-Ce-i cu pulsul asta?!
Era anormal.
-Din cauza fumatului ca te simt, cat minune fumezi?
-Mult.
Zic eu
-Hai ca-l mai luam odata da linisteste-te
-Ok
... ... ...
-Mai mare! Ce-i cu tine? Inca odata da de data asta te linistesti imi spuse ea calm prinzandu-ma de mana in timp ce Roxi statea pe holul biroului iar usa de la birou era deschisa larg
-Cred ca sunt indragostit... Raspund eu in stupoarea mea, larg la gura cum sunt eu de obicei nedandu-mi seama ce o sa urmeze:
-Si ce te-a parasit?
-Da.
Saraca doctorita nu stia ca despre colega mea care statea la 2 metri de noi, e vorba si a inceput hotarata si de neoprit:
-Nu-i bai, daca ea nu te-a dorit nici tu sa n-o mai doresti si sa-ti gasesti pe cineva care te merita findca tu ai dorito si ai iubito ca se vede pe tine, iar ea a fost o proasta(nu stiam cum sa o fac sa taca, parca eram paralizat) e mai usor sa fii iubit decat sa iubesti si sa nu-ti para rau deloc!
-Vedeti ca daca a pus o femeie mana pe mine mi-am mai revenit, am incercat sa schimb eu vorba, acum e bun pulsul?
-Da e mai bun imi spuse uitandumi-se in ochi plina de admiratie, si sa stii ca nu e un lucru rau ce ti s-a intamplat!
Am iesit din birou cu o senzatie de nedescris un fel de bucurie prosteasca un soi de neastampar, de sfidare, de autosfidare si nu stiu daca a fost bine s-au rau?
Toate lucrurile se intimpla asa cum trebuie sa se intimple!