In drum spre Alba

In drum spre Alba, din nou in ungherele mocirloase ale mintii mele. Am cedat volanul colegului meu pe care l-am obosit cu simfonia lui Enescu de pe radio cultural. Nu stiu de ce am asa mare nevoie de a fi diferit, nu stiu de unde vine aceasta dorinta nebuna de a ma retrage si inchide. Poate ca chiar sunt diferit si mi-e greu sa accept asta dorindu-mi prea mult sa fiu un om normal. Cine stie... Se insereaza... La orizont un soare rosu ce incearca sa cada chinuit parca, lasand in urma inca o zi cu nimic mai speciala de cat altele, o zi torida numai buna de fermentat si macinat nervii. Dar s-a lasat racoarea si parca linistea m-a cuprins probabil insuflata de ritmul lent al simfoniei ce o ascult. O injuratura a colegului:"bagatai p... In loganu' tau galben". Imi vine sa rad, las sa mai injure si altii. Sa inserat deja. Trec prin Aiud, locul unde am facut armata, cate amintiri... Mi-a placut orasul asta cu cladiri vechi, linistit... Ma duc la munca si nu am chef deloc dorindu-mi sa raman vesnic in momentul asta in dreapta soferului, cu o cafea si un pachet de tigari langa mine, paralizat parca, ascultand Mozart si Enescu in inserare

5 comentarii:

  1. De unde și de cănd a fi diferit înseamnă că ești anormal?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inseamna asta, dar nici departe nu e :) E doar un semn de intrebare pe care mi-l mai pun din cand in cand pentru a afla unde ma aflu ca sa nu trec granita

    RăspundețiȘtergere
  3. se spune ca normal e ceea ce sunt toti ceilalti si tu nu esti...
    nu subscriu la aceasta afirmatie fiind prea ...restrictiva .
    Normalitea e relativa...cu siguranta .

    RăspundețiȘtergere
  4. adi, cred ca-o sa ma fac si eu homosexual ca la voi toate-s cam normale :) no offence!

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca nu ai nicio sansa ...e ca si cum ai spune ca iti pui ochii albastri azi ca soarele rasare de la vest.e imposibil sa devii ceva daca nu te nasti asa .
    normalitatea e relaiva ,iar aspune ca la unui totul e normal am tinde spre
    absolutism.e o extrema pe care nu o impartasesc.
    sti ce e interesant adi ?
    ca mai am un blog ,in care pozez ca hetero si totul e ok acolo ,in schimb pe avehorizon lumea e circumspecta.prejudecatile pun frana ratiunii.e greu de acceptat aceasta afirmatie .
    a fi gay nu inseamna Naomi,parade,travestiti si curve. sunt doar niste anomali.a fi gay inseamna a iubii si a fi iubit ,indiferent de sex.Iubirea nu are sex! asta mi se pare in schimb o normalitate.iubirea e parte din normalitatea noastra de zi cu zi .

    RăspundețiȘtergere