Hormoni si prostii

Asa ciuda mare am fata de oamenii care-mi dau putere si nu ma lasa sa zac in infernalitatea mea calma si impenetrabila. Nu pot sa-mi dau seama ce pot vedea in mine mai mult decat un om logic cu dorinte si idealuri marunte. Traiesc intr-o lume plina de mojici incapabili sa vada mai mult decat au fost invatati sa vada, plictisiti de propria lor conditie si totusi neavand curajul de a incerca macar sa-si infrunte destinul tragic si mocirlos. Fara ca sa ma laud, imi dau seama ca am o personalitate debordanta, adesea fiind intrebat de oamenii cu care intru in contact cati copii am... Aici intervine stupoarea mea si ma rusinez cumva, nestiind cum sa raspund ca aproape sunt virgin din nou si nici nu mai stiu decand nu mi-am mai tras-o si voi ma intrebati cati copii am...? In sinea mea sunt cel mai calm om posibil, cu o logica imperturbabila, o adevarata masinarie. In schimb in exterior, sunt imponderabil, imprevizibil, de multe ori un fenomen de care nu poate sa-ti fie decat frica. Abea acum imi dau seama ca pe mine chiar nu ma stapaneste nimeni si nimic, la modul cel mai propriu cu putinta... Si totusi exista niste sentimente care ar putea sa o faca... Niste sentimente de care fug ca de dracu, incapabi de a le face fata pentru ca n-au de-a face nimic cu logica. Cred ca viciozitatea este singurul lucru ce ma face uman... Mi-e dor de buci mari si carnoase...

14 comentarii:

  1. mi-a placut faza cu trasul :)
    nu-i nimic rau in a nu te stapani nimeni si nimic. poate n-am prins eu sensul exact al cuvintelor tale, dar cred ca oamenii care isi pastreaza identitarea si un grad de liberatae interioara in aceasta lume se sclavi sunt cei care reusesc sa-si pastreze intact spiritul. cat priveste fuga de acele sentimente, nu incerca sa gasesti o logica in ele pentru ca nu exista logica in sentimente, sentimentele nu izvorasc din constiinta.

    RăspundețiȘtergere
  2. ba tina, ai prins exact sensul cuvintelor mele, chiar am mici indoieli cu cat e de bine sa fii atat de liber "om fara Dumnezeu" dupa cum se zice in popor sau "slab si de nimica", la urma urmei trebuie sa tin seama si de parerea celor din jur... cat despre sentimente si constiinta... pfuu, cred ca m-ai luminat. n-am putut niciodata sa separ una de alta la mine fiind totul un amalgam...
    dar parca tot faza cu trasu e cea mai buna, si mai de pe pamant :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata ne-o trage din ce in ce mai des...si ai sanse mari sa nu ramai prea mult "aproape virgin " :) . Cat despre dor ..hmm musai sa il alini :))) uff sunt un pic rea , nu ?? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nimeni nu spune sa nu tii seama de parerea celor din jur atata timp cat parerile lor nu intra in contradictie cu parerile tale. pentru ca stii cum e, lumea niciodata nu e multumita si mereu va gasi ceva de comentat, indiferent de ce alegi sa faci.

    RăspundețiȘtergere
  5. :))
    "un pic rea" nu trebuia sa specifici crisa...

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiu , insa asa a avut un efect mai ...profund si sunt convinsa ca ti-a adus macar un zambet...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. un zambet larg si sincer, daca nu chiar mai mult... se vede dedeparte ca esti cunoscatoare in ale firii barbatesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm ai schimbat un pic raspunsul ... de ce ??:)
    Stiu ca a fost un zambet larg si sincer ;) uneori am un astfel de efect asupra oameniilor :)) glumesc...sau poate nu :P

    Mai mult ?? hmm am o mica retinere , insa pana la proba contrarie te cred pe cuvant ..:)

    Nu stiu cat de cunascatoare in ale firii barbatesti sunt , insa anumite lucruri se simt si mai ales se intuiesc /deduc :)

    RăspundețiȘtergere
  9. sincer am schimbat raspunsul pentru ca mi se parea ca prea o dadeam in stamba cu bucile :) findu-mi frica sa nu intru intr-un con profanic ca sa zic asa, sa bat apa in piua si chiar nu eram eu, sau era copilu ala prost din mine ce se bucura can isi primeste jucaria, copilul de care m-am cam saturat.
    ma bucur mult ca inca exista persoane atat de senzitive pe lumea asta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Oricum,primul raspuns m-a amuzat ...mai ales pentru simplul fapt ca nu pari genul care sa bata apa in piua ,desi ai vrut sa scoti la iveala acel copilas ...cu al doilea hmmm mai multa maturitate...si barbatul din tine a acaparat copilasul ...enfine...ideea este ca mi-ai adus un zambet , la fel de sincer si larg ca al tau:)

    hmm usor acid ...dar a sunat bine :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ce m-as face eu fara un pic de aciditate feminina... :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ironia si aciditatea uneori sunt binevenite:)))

    RăspundețiȘtergere
  13. nu mai zic nimic femeia trebe sa aiba ultimul cuvant :))

    RăspundețiȘtergere