La intrecere cu adolescenti

M-am trezit buimac, m-am dus sa pun de-o cafea, tarandu-mi picioarele trezit inainte de limita de telefoane, la unu` suna alarma, la altu` suna insasi el, sora-mea ingrijorata ca nu ma mai vazut pe mes, wow... de fapt da, lucru mare, eu tot timpul online si disponibil. Mi-o crapat serviciu de date, ce-i asa mare lucru... Pornesc radioul care nu stiu de ce se opreste cateodata peste noapte... cred ca pica netu` si aici.
Iarasi asculta vecina muzica tare... Copila asta ma omoara, o fi surda? Prea tare! La dracu, am uitat ca si eu am dat tare ieri. Nu-i pot zice nimic... Macar azi nu se aude nimic in ungureste... A pus evanescence, dau radioul incet si imi vine sa rad... ascult de la ea.
Mindenek, mindenek...ungureste. Fuck! Stai ca-ti arat eu tie!
Pun Pantera si dau tare... Am acoperi-to :D
Ea da mai tare, eu dau mai tare... si-a gasit cu cine!
Si o tinem asa cu instrumentele la refuz. Cred ca ai ei merg mai tare... Trebuie sa-mi iau boxe mai mari, asa nu mai merge!


2 comentarii:

  1. wow! ma bucur ca nu sunt vecina cu voi :)) lasa ca am si eu una, pustoaica de liceu, dar a mea e mai grozava ... punea muzica la maxim si mai zbiera si ea mai tare decat muzica in sine, cu ferestrele larg deschise sa o auda tot orasul. m-am tot gandit ca poate in mintea ei cat nuca visa ca va trece pe strada vreun producator de la Sony BMG sa o faca mare vedeta. vad ca de cand s-a intors din vacanta a lasat-o mai moale. poate si-a descoperit o pasiune ... mai silentioasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate se pregateste pt. ceva puternic vecina-ta :)

    RăspundețiȘtergere