Putin de sus

Voi oamenii sunteti perfecti.
Mergeti la servici, agonisiti, luptati tot timpul pentru ceva mai bun, va doriti, vreti, capabili cateodata, incapabili uneori, placuti, urati... Cand cum... Normalitatea e cea mai sigura si suava chestie. O chestie in care va ghemuiti ca intr-un pat ocrotitor. Sunt invidios un pic, recunosc... N-am putut niciodata sta prea mult in acest pat cald, ocrotitor, preferand in nebunia mea sa ma arunc in aer! Si nu ca n-as fi vrut... Pur si simplu.
Acum cand am inteles, intr-un sfarsit, cum functioneaza chestiile in mod real, i-mi vine sa rad cu o pofta demonica de iscusintele mele, prin care am reusit sa-mi fac viata usoara tot timpul.
Femeile...
Singura chestie pe care n-am inteles-o niciodata... Si la cum merg lucrurile, nici n-am s-o inteleg...
I-mi zicea un prieten, ca sunt ca samuraii :) iti pot lua gatul jos dintr-o singura lovitura, fara ca sa bagi de seama :))
Se pare ca nu s-a inselat.
Daca vrei sa nu ocolesti spitalul de nebuni, trebuie doar sa-ti pui mintea cu ele si exact acolo ajungi. Si n-am crezut... Pana nu am simtit-o pe pielea mea... Asa mi-e felul, nu cred pana nu vad. Prost fel...
Ca sa cuceresti o femeie, in primul rand, trebuie sa-i rezolvi toate ecuatiile ce ti le pune pe masa:
-1 trebuie sa-i demonstrezi ca esti normal (recunosc, cel mai greu punct pentru mine)
-2 multa atentie, sa-i ghicesti pana chiar si gandurile si sa actionezi in consecinta
-3 nici chiar asa multa atentie, devii suspicios
-4 sa fii dragut
-5 nici foarte dragut, devii plictisitor
-6 sa stii sa te faci dorit
-7 sa stii sa te faci dorit, dar numai pentru ea
-8 sa stii cand sa vorbesti
-9 sa stii cand sa taci
-10 sa fi gelos
-11 sa fi gelos, dar nici chiar asa de tare
-12 sa fi tandru, dar nu foarte tare
-13 sa fi salbatic, dar nu foarte tare
-14 sa fi serios, dar nu foarte tare
-15 sa o impresionezi cu gesturi simple
-16 sa bei, dar cu masura
-17 sa lupti pentru ea
-18 sa o asculti
-19 sa o asculti, dar nu numai cu urechile
Ai rezolvat toate aceste puncte! Te-ai scos, e a ta!
Numai ca dupa aceasta urmeaza al doi-lea rand, nu ajunge sa te coiesti sa le faci toate astea, astea trebuiesc mentinute si primesti integrale complicate.
Asa ca m-am lejerit si am renuntat sa mai cuceresc femei... Le las pe ele sa ma cucereasca pe mine, e mult mai simplu, trebuie sa fie sexy sau destepte, daca s-ar putea amandoua calitati de-o data n-ar strica... :)

10 comentarii:

  1. zau ca nu merita efoertul sa incerci sa ne intelegi :). si reciproca e valabila. nici noi nu va intelegegem pe voi. stii, cand am facut constatarea asta am inceput sa inteleg perfect lesbienele si homosexualii. si apoi, mai e ceva. tiparul ala pe care il expui tu mai sus nu incadreaza tot genul. chestia e ca nu ti-ai gasit tu perechea. cand o sa o gasesti (eu iti doresc sa o gasesti) o sa vezi ce simplu e. nimic din toata lista aia nu mai are sens.
    sau, uneori, ... pur si simplu nu o gasesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu te aud de lezbiene si homosexuali. Esti fata serioasa, ce Dumnezeu Tina... Postarea mea e doar un panflet, peundeva recunosc, atacator la adresa feminismului. Va inteleg foarte bine, totusi am doua surori si o mama... Tot ce vreau sa zic, e ca lupta asta intre sexe n-ar trebui sa fie dusa atat de la extrem. Dauneaza!
    Cat despre mine, normal ca-mi doresc o pereche, de aia si scriu, ca sa mai inmoi un pic fetele din avantul lor teribil caruia un bombalau ca mine nu-i poate face fata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ca raspund tarziu, dar formularul tau de comentarii nu mai afiseaza optiunea pentru abonare, iar eu nu stiu cand raspunzi. vezi daca poti sa faci ceva cu problema asta, te rog.
    eu sunt foarte ... liberala in vederi :)) nu ma deranjeaza nici un fel de orientare sexuala, religie, cetatenie, vederi politice etc. etc. adica nimic din ce fac altii, atata timp cat nu ma afecteaza in mod direct. numeste-o cum vrei, dar ... asta sunt. cat timp nu ma calca nimeni pe coada si vederile lor nu ma afecteaza direct ... fizic, moral, intelectual, social, financiar etc. nu am nimic cu ei. e treaba loc cum si cu cine si-o trag.
    cat despre lupta intre sexe ... dupa parerea mea trebuie sa fii nebun ca sa pornesti un astfel de razboi, desi se poarta al naiba de mult. e doar o lupta de orgolii idioate, de "hai sa vedem care-i mai cu motz". e de cand lumea si nu o sa se termine decat o data cu ea :))

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa-mi modernizez si eu blogul, mersi :) acum sunt intr-un punct de comoditate infernal...asa ca-l mai las un pic.
    Stiu ca esti libera in gandire. Eu nu mai sunt, mi-a adus numai rau asta, asa ca am revenit la principiile morale primare care sunt convins ca sunt cele mai sanatoase. Mi-a ajuns cu facaturile vestice si americane, dupa mine, nu-s bune. Or fi avand ei drumuri perfecte, curatenie indispensabila si alte cele, dar atata timp cat se privesc unii pe altii ca niste papusi camuflabile, grijulii si atenti cu ele... Pe mine ma scarbesc. Noi avem mai mult decat ne putem imagina si asa ma roade cand vad cat de tare ne ducem in directii gresite! Se pare ca asta e trendul... Haide-m toti ca oile... Eu nu ma duc! Chiar daca o sa fiu luat de nebunul de pe contrasens...
    Cat de razboiul dintre sexe... Stiu ca e normal, numai ca acum capata tendinte exagerate care nu duc decat la sadisfacerea unor nevoi sexuale extrem de trecatoare si nocive, as zice eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. :) ce vrei tu sa schimbi la blog, nu stiu, mie mi se pare ok asa cum e, dar ... tu esti propetarul, tu stii mai bine :)). doar setarile la comentarii ma intereseaza. sa alegi alt format la afisarea comentariilor care sa permita abonarea, sa stiu si eu cand raspunzi :).
    am vazut ca se poarta exagerarea in orice domeniu. totul trebuie sa fie amplificat, nu conteaza cat rau, urat sau indecent e ... mare sa fie! cat despre copiere Occidentului, lasa ca o sa ne iasa pe nas curand.
    stiu cum e sa ... mergi pe contrasens :) problema e ca nu ne putem tine la oi. sunt multe :))din nefericire, o sa ne joace in picioare pana la urma. dar eu sunt prea batrana ca sa ma mai schimb :)) si apoi ... cred ca nici nu vreau sa ma mai schimb. o sa imi pregatesc un cojoc gros, cand or trece oile ... sper sa mai scape ceva din mine :))
    week-end placut, Adi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai ca am ajuns si eu sa te citesc, in sfarsit.
    Eu cred ca ne creem tipare in mod gratuit. Daca incetam sa ne mai concentram asupra lor (nu la tipare fizice ma refer, ci la tipare morale), putem fi surprinsi, adesea. Atat barbatii, cat si femeile fac asta. Au asteptari de anume natura de la sexul celalalt. In momentul in care renunti la asteptari si te focusezi asupra a indiferent ce altceva, vine rezolvarea problemei.
    Stiu un tip care isi dorea cu tot dinadinsul sa renunte la fumat. In fiecare zi se trezea spunandu-si: e ultima zi in care fumez. Dupa care a gandit: cand voi gasi femeia potrivita, ea va trebui sa fie neaparat nefumatoare, si sa ma determine si pe mine sa renunt. Va gasi ea o modalitate. Guess what? E insurat cu o fumatoare de marca. Tipa fumeaza mai mult decat el. A renuntat la gandul de a se lasa de fumat si e fericit.
    Habar n-am. Poate trebuie sa ne propunem obiective mici pentru a ajunge sa le atingem pe alea mari. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu zic ca ai perfecta dreptate, Blue Sky, sa-mi zici te rog cum te cheama, nu de alta, i-mi place sa le zic pe nume oamenilor :)

    RăspundețiȘtergere
  8. :) Claudia.
    Incantata de cunostinta, Adi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc:) Incantarea e de partea mea!

    RăspundețiȘtergere