Sfarsitul lumii

In dimineata asta am visat sfarsitul lumii si nu stiu cum sa zic, dar se facea ca eu eram rolul principal, intr-o atmosfera extrem de apasatoare. Nici nu am auzit alarma de la telefon, care suna din zece in zece minute pana o opresti. A sunat asa timp de o ora.
M-am trezit extrem de derutat, m-am dus la baie si m-am uitat in oglinda. Aveam o fata speriata cum n-am vazut la mine in viata mea. M-am spalat pe fata. Fuck n-am avut asa vis groaznic in viata mea. Ciudat, eu nu tin minte visele si la un moment chiar ma ganeam ca eu nu visez deloc. Dar sa-mi vina asa vis teribil si mai ales dupa o zi perfecta in care am fost la ai mei, m-am jucat cu nepotul ore in sir pe playstation, am fost serviti de mama cu toate bunatatile de care dispunea, m-am simtit din nou copilul rasfatat, am baut cu taica-meu cateva pahare de tuica si am plecat impacat de la ei, dupa un lung timp de neintelegeri cu ei. Cu siguranta ceva se intampla cu mine. Nu sunt indragostit, nu sunt nebun, nu sunt singur, nu sunt nici ok, dar ceva se intampla in mod misterios. Simt de parca as fi evadat dintr-o inchisoare bantuita... Dar tot nu stiu ce-a fost cu visul asta ciudat, care parca m-a zguduit din toate incheieturile. Sunt pe drum, ninge teribil... Sa fie vreo corelare...?:)) Cu siguranta. M-am saturat de stiinta si tehnica. Stiinta te face urat. Iar eu in ultimul timp am fost cel mai urat om posibil... Mi-e dor... Mi-e dor de prieteni, mi-e dor de surori, mi-e dor de lume, de dusmani (desi suna manelistic). Azi sunt Guta :) numai ca nu prea stiu sa sufar. Nu mi-a placut niciodata suferinta... Numai ca pomenesc acest cuvant ma ia cu fiori. Dar nu pot nici sa o neg, e ceva ce exista. Asa ca sunt realist si prefer sa o iau din filme nu din propria mea viata.
Ninge... Abea astept sa ajung pe seara acasa, sa public asta, sa ies la un pahar de vin fiert.

5 comentarii:

  1. Dorul trebuie alinat :) . Hmmmm cum este vinul?? Dai si mie o guriță :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Vinul e super, mai ales pe vremea asta... Sigur ca-ti dau Cris, stii bine ca nu-s zgarcit.

    RăspundețiȘtergere
  3. :) se pare ca ai ajuns cu bine acasa. e ceea ce conteaza. cat despre vise ... sunt doar vise, doar o reflectarea a problemelor de zi cu zi. uneori iau forme infricosatoare, dar sunt doar vise.
    super piesa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Știu :) și iau cu plăcere gurița ta dulce de vin :p

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca-ti place piesa Tina :)
    are un fel de nerv placut.

    RăspundețiȘtergere