Furia



Nu am inteles niciodata de unde am capatat acest dar napraznic,aceasta orbire necontrolata, aceasta nenorocire care ma distruge incetu cu incetu. Parintii si bunicii mei sunt oameni la locul lor si nu au avut nici un fel de probleme in sensul asta si atunci ma gandesc, oare ce o fi cu mine, oare de ce sunt atat de diferit de neamul din care ma trag, ce m-o fi adus in starea asta imponderabila?
Am fost trimis la psiholog de cineva foarte apropiat. Ca un om ascultator ce sunt m-am dus la medicul de familie si am cerut s-ami faca o trimitere la psiholog, putin rusinat, recunosc! A vorbit destul de frumos cu mine, observandu-mi jena mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac probleme finca o gramada de lume vine cu probleme de genul acesta. Mi-a dat trimiterea, am bagat-o in geanta si am pornit spre casa fara sa ma uit pe ea, odata ajuns acasa am scos trimiterea din geanta dand o privire peste ea, era o trimitere la "psihiatru". La dracu! Oi fi io nervos,oi fi io fioros dar inca nu cred ca am inebunit s-au pur si simplu o fi gresit tanti cand mi-a dat trimiterea!? Nu m-am mai dus nicaieri mintind ca am fost si ca acum ma simt mult mai bine si ca de abea astept urmatoarea vizita... Acum imi ascund nervii, imi controlez furia si nu o las sa ma controleze ea pe mine! Ma credeti? Eu nu!
Nu cred in americani, in psihologi, in vraci, in vrajitori, in ghicitori dar cred intr-un film bun(am vazut unu aseara cu buget redus"Ink"), in prieteni, in colegi si in nimic


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu